Referenciák

Magánszemélyek

A legtöbb megrendelést magánszemélyektől kapjuk. Lakóingatlanok, családi házak, nyaralók udvarán, gyümölcsösök, elvadult telkek területén végzünk fakivágási és telektisztítási munkákat.
Veszélyessé vált fák kivágását, fásszárú növények levágását, faápolást, gallyazást, telektisztítást és bozótirtást kérnek tőlünk. Ingatlanok adás-vételénél a növények rendbetételénél kívül teljes körű lomtalanítást és takarítást is megszervezzük, vagy elvégezzük.

Cégek, vállalkozások

Komplex feladatokkal vállalkozások, cégek, intézmények és civil szervezetek szoktak megbízni. A munkálatok több napot vesznek igénybe, egyéb vállalkozások bevonására is sor kerül. Nem ritka, hogy egy cég folyamatosan igénybe veszi a szolgáltatásunkat pl. fák egészségének megóvása, vagy baleset megelőzése céljából. A fák gondozásán kívül fűkaszálást, hulladék szedést, szállítást zöld terület kezelést vagy ereszcsatorna tisztítást is vállalunk.
Nagyobb beruházásoknál a zöldterület kezelésnél nem csak a alvállalkozói munkákat, hanem szaktanácsadásban vagy tervezési munkákban is részt veszünk.

Image

Cégek, szervezetek

Magánszemélyeknek, társasházaknak, cégeknek (Kft. Bt. Zrt, Rt), önkormányzatoknak, karitatív szervezeteknek, egyesületeknek, egyházaknak és alapítványoknak is dolgozunk.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image