Fakivágás,gallyazás emelőkosaras autó segítségével!

 

A veszélyes fák kivágása és a gallyazás jut a  legtöbb ember eszébe  a kosarasautókkal kapcsolatban... Ez abból adódhat, hogy ez a leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás ebben a szektorban. Egy fát kivágni többféle módszerrel lehetséges, de kétségtelenül a leghatékonyabb, egyben a leggyorsabb módszer, egy emelőkosaras autó igénybevétele.

 

Ez természetesen összetett feladat, melyhez szakképzett, minden vizsgával rendelkező, tapasztalt szakembert biztosítunk. Ennek költségei több tényezőből állnak össze, melyek függenek, a terület megközelíthetőségétől, az esetleges engedélyek beszerzésétől, a fák, növények méreteitől, illetve azok mennyiségétől. Favágásnál, sövényvágásnál a levágott zöldhulladék elszállítása külön tétel, melyre minden esetben külön árat kalkulálunk. Természetesen ez függ, a levágott zöldhulladék mennyiségétől is. Árajánlatot ezért csak külön egyeztetés után tudunk adni.

Emelőkosaras gépjárművet a legtöbb esetben a LiftRent Hungária Kft. -től béreljük!

Lakóingatlanon, iparterületen, külterületen és belterületen egyaránt vállalunk fásszárú növények (fák, cserje, bokrok) kivágását, veszélyes fák kivágását alpintechnikával vagy kötéltechnikával akár döntés nélkül is, hagyományos módszerrel vagy emelőkosaras autó segítségével.

Bármilyen fajtájú fásszárú növények: nyárfa, ecetfa, bálványfa, fűz, olajfa, akác, csertölgy, kocsányos tölgy, tölgy, kőris, éger, fenyő, dió, cseresznye, meggy, alma, barack, szilva, körte, tuja, kecskerágó, galagonya, szeder, kökény, eperfa, stb. kivágása, gallyazás, gurigázás, méretre vágás, gallyaprítás, nagy mennyiség esetében darálás, gyökér- és tönkkiásás kézzel vagy géppel, zöld hulladék elszállítása.

Magánszemélyeknek, társasházaknak, cégeknek (Kft. Bt. Zrt, Rt), követségeknek (Embassy), önkormányzatoknak, karitatív szervezeteknek, egyesületeknek, egyházaknak és alapítványoknak is dolgozunk.


 

 

- Nem csak veszélyes fákat vállalunk, gyümölcsfák vagy dísznövények kivágását vagy levágását és gurigázását is elvégezzük, pl. építési hulladék vagy egyéb tűzifának való fák fűrészelélése.

- Kertek, elhanyagolt ingatlanok vagy frissen kijelölt telkek gondozása, fásszárú növények irtása, vagy ültetése, elvadult növények visszametszése.

- Bokrok, aljnövényzet vagy gyökerek eltávolítását is elvégezzük.

- Erdős-bokros elvadult területek, telkek megtisztítását vállaljuk, valamint a zöld hulladék elszállítását elvégezzük, vagy a helyben történő darálást is megszervezzük.

Nyaralók, faházak, melléképületek és pajták bontását is vállaljuk szállítással, vagy építőanyag újrafelhasználással. Elbontott anyagok elszállítását, vagy telken belüli elhelyezését is megoldjuk.

Elérhetőség email

Kapcsolat:

Cím:  2623 Kismaros
Mobil: 70/ 631-22-44

Biztosított vállalkozás

Zöldhulladék komposztálás

Referenciák:

Favágás:

  Nem csak veszélyes fákat vállalunk, gyümölcsfák vagy dísznövények kivágását vagy levágását és gurigázását is elvégezzük, pl. építési hulladék vagy egyéb tűzifának való fák fűrészelélése.

 Bővebben...

Telektisztítás:

Telektisztítás Bokrok, aljnövényzet, gyökerek eltávolítása. Erdős-bokros elvadult területek, telkek megtisztítását vállaljuk, valamint a zöld hulladék elszállításának módját is megszervezzük.

Bővebben...

 
 

Bontás:

 Nyaralók, faházak, melléképületek és pajták bontását is vállaljuk szállítással, vagy építőanyag újrafelhasználással. Elbontott anyagok elszállítását, vagy telken belüli elhelyezését is megoldjuk.

Bővebben...

Gyökérkiásás:

  Mérettől függetlenül eltávolítjuk a fák és fásszárú növények gyökereit. Munkagéppel vagy kézzel, hidraulikus emelővel vagy csörlő segítségével kiemeljük vagy kiássuk a fák gyökerét.

 Bővebben...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com